•              Ms. McNair’s 2021-2022 Class Schedule 

                                                         

    8:00 - 8:30         Morning Routine (Breakfast, Bathrooms, Morning Work)

    8:30 - 9:15          Enhancements (45 mins) 

                                        Art (M)

                                         Music (TU)

                                         P.E.(W)

                                         Library/Guidance (TH)

                                         Enhancements Alternate (F)

    9:20 - 10:00         ELA Block - Whole Group  (40 mins)

    10:00 - 11:20       ELA Small Group/Centers (80 mins)

    11:20 -  11:50      Writing Block (30 mins)

    11:50 - 12:10       Science/Social Studies/Health ( 20 mins) 

    12:15 - 12:40       Lunch Restrooms 

    12:45 - 1:15         Math Block - Whole Group (30 mins)

    1:15 - 2:00           Math Small Group/Centers (45 mins)

    2:00 - 2:30           Recess 

    2:30 - 2:35           Water/Restrooms

    2:35 - 3:05           Enhancement/Remediation/Global Learning Wed. (25 min)

    3:05 - 3:15           End of Day Wrap-up/Pack Up/Dismissal